O fabrici

Yuhor predstavlja jednu od vodećih kompanija u oblasti mesne industrije u Srbiji, sa najdužom tradicijom poslovanja koja datira još od 1902. godine. Celokupni proizvodni kapaciteti Yuhora smešteni su u Jagodini, u podnožju planine Juhor. U sistemu Delta Holdinga posluje od 2004. godine. Od 2015. godine, Yuhor razvija svoju maloprodajnu mrežu Yuhor dućan, koja danas broji preko 50 objekata širom Srbije.

Yuhor ima bogat asortiman sa više od 130 visokokvalitetnih i ukusnih proizvoda: bareni program, šunke, fermentisane kobasice, dimljene proizvode i paštete. Yuhor proizvodi su visokokvalitetni i ukusni zahvaljujući pažljivo odabranim sirovinama, stručnom znanju, tradicionalnim recepturama i modernim tehnološkim procesima. Snaga i stabilnost postižu se vrhunskim kvalitetom proizvoda, savremenim načinom proizvodnje i primenom najstrožih standarda poslovanja, pružajući potrošačima sigurnost, poverenje i zadovoljstvo.

Yuhor proizvodi dostupni su potrošačima u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Republici Makedoniji, Rusiji kao i EU i zemljama trećeg sveta.