Home O Nama Fabrike Delta Feed

Delta Feed

O fabrici

Fabrika za proizvodnju stočne hrane nastala je na osnovama prethodne fabrike koja je, kao deo imanja Napredak, poslovala od 1966. godine. Od 2005. godine, fabrika je postala deo Delta Agrara, a od 2020. godine uspešno posluje pod imenom Delta Feed.

Proizvodnja je fokusirana isključivo na farmske linije proizvoda, uključujući koncentrate, dopunske smeše i premikse potrebne za svinjarstvo, govedarstvo i živinarstvo.

Visoko kvalitetna stočna hrana sastoji se od prvoklasne merkantilne robe u koju spadaju kukuruz, pšenica, ječam, stočno brašno-mekinje, sojina sačma, suncokretova sačma, repičina sačma kao i sirovo sojino ulje.

Kapacitet proizvodnje je 70.000t gotovih smeša i 2.000t vitaminsko mineralnih premiksa godišnje.

Delta Feed, pored komercijalne prodaje, snabdeva hranom sve farme u okviru Delta Agrar Grupe i zajedno sa stočarskom proizvodnjom konstantno unapređuje kvalitet proizvoda kojima se postižu vrhunski rezultati na tim farmama.

Delta Feed, pored domaćeg tržišta svojim proizvodima pokriva i tržišta regiona

Stočna hrana

Proizvodnja hrane je fokusirana isključivo na farmske linije proizvoda, uključujući koncentrate, dopunske smeše i premikse potrebne za svinjarstvo, govedarstvo I živinarstvo.

Pročitaj više