Home Mlečna dominacija

Mlečna dominacija

Delta Agrar ponosni partner kompanije Meggle: „Mlečna Dominacija“ – partnerstvo proslavljeno prestižnom nagradom

Kroz dugogodišnje partnerstvo, Delta Agrar se istakao kao vodeći proizvođač i dobavljač visokokvalitetnih mlečnih proizvoda, istrajavajući u pružanju izvanrednog kvaliteta i posvećenosti u svakom koraku.

Marjan Vučak, direktor za region Jugoistočne Evrope i predsednik Uprave MEGGLE Srbija, naglasio je značaj podrške i partnerstva, ističući posvećenost MEGGLE Srbija razvoju zajednice i podršci kooperantima. Investicije u poboljšanje sirovinske baze i unapređenje poslovnih procesa, poput uvođenja novih poslovnih modela, dodatno potvrđuju posvećenost Delta Agrara inovacijama i razvoju.

Delta Agrar kontinuirano ulaganje u modernu opremu i tehnologiju na svojim farmama odražava se na kvalitet proizvodnje mleka. Farme u Topoli i Napretku u Staroj Pazovi opremljene su najsavremenijom opremom koja omogućava optimalne uslove za proizvodnju visokokvalitetnog mleka. Delta Agrar takođe primenjuje principe danskog genetskog potencijala radi poboljšanja proizvodnje i hemijskog sastava mleka.

Kroz svoje poslovne prakse i inovacije, Delta Agrar nastavlja da postavlja standarde u industriji i održava svoju reputaciju kao lider u proizvodnji mleka visokog kvaliteta. Ovaj uspeh potvrđuje posvećenost Delta Agrara unapređenju poljoprivredne proizvodnje.