Home Inovacije oblikuju budućnost poljoprivrede

Inovacije oblikuju budućnost poljoprivrede

Porukom budućnost je stigla Delta Agrar je na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu svečano predstavila traktor najsavremenije generacije, Landini 7, demonstrirajući svoju predanost primeni novih tehnologija u poljoprivredi. Ova inovacija postavlja najviše standarde u mehanizaciji i podupire viziju kompanije o naprednoj budućnosti poljoprivrednog sektora. U skladu sa ovom porukom osmišljena je celokupna sajamska prezentacija kompanije, koja je i na ovom mestu kroz svoju poslovnu strategiju, još jednom dokazala da je fokusirana na inovativne tehnologije koje nosi budućnost.

„Delta Agrar se posetiocima sajma svake godine predstavi sa nekom inovacijom“ rekao je na otvaranju Nikola Lovrić, generalni direktor Novosadskog sajma.

„Predstavljanje nove linije traktora, kao i njegovom svečanom prezentacijom publici Sajma, ponovo smo iskazali našu nepokolebljivu posvećenost inovacijama koje oblikuju budućnost poljoprivrede. Novi model Landini 7 opremljen je naprednim tehnološkim rešenjima koja nisu samo vrhunac inženjerskog umeća, već i primer kako inteligentna tehnologija može povećati efikasnost i održivost u poljoprivrednim operacijama. U Delta Agraru kontinuirano radimo na unapređenju naših tehnologija i procesa kako bismo ostali u korak sa globalnim trendovima i izazovima. Ovaj traktor je tek najnoviji primer naših inovacija, koje uključuju sve, od precizne poljoprivrede do integracije veštačke inteligencije, kako bismo maksimalno iskoristili potencijale naših resursa i ostvarili održivu proizvodnju“, izjavio je Aleksandar Marjanović, direktor Delta Agrar mehanizacije.
Posetioci su imali priliku da kroz VR naočare iskuse vožnju traktora Landini 7, pružajući im jedinstven uvid u njegove operativne sposobnosti. Osim traktora, na štandu Delta Agrara izložen je široki asortiman proizvoda, uključujući klupske sorte jabuka, kao i raznovrsne pesticide, semena, stočnu hranu i đubriva.