Home Jubilarne nagrade za istaknute članove tima

Jubilarne nagrade za istaknute članove tima

U Delta House-u proslavili smo naš 33. rođendan! Našu poslovnu kuću ispunili su zabava i osmesi naših koleginica i kolega. Povod nije bio samo okupljanje i proslava rođendana, već i slavljenje naših jubilaraca.

Dodeljene su jubilarne nagrade kolegama koji su deo naše kompanije već više od 10 godina. Ponosni smo na dugogodišnju predanost i doprinos naših kolega, koji su svojim radom obeležili put naše kompanije.

Posebno se ističu koleginice koje su već dve decenije deo našeg tima: Aleksandra Stefanović, Slavica Ilić, Milina Gajić i Slobodanka Ilić, kao i naš kolega Goran Mihalija. Njihova vernost i posvećenost kompaniji neizmerno su važni za naš uspeh.

Još veći jubilej obeležavaju naša koleginica Ana Milovanović, koja već 25 godina svojim radom doprinosi razvoju kompanije, i koleginica Mirela Mihajlović, koja već čak 30 godina sa nama gradi našu zajedničku budućnost!

Zahvalni smo im na svemu što čine za naš tim i sa velikim entuzijazmom nastavljamo zajedno da gradimo budućnost i radujemo se zajedničkim izazovima i uspesima koji nas očekuju.