Home Podrška talentovanim studentima Poljoprivrednog fakulteta

Podrška talentovanim studentima Poljoprivrednog fakulteta

Sa ponosom objavljujemo da smo nakon pažljive selekcije izabrali četiri talentovana studenta sa Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, sa smera Zootehnika, za naše studentske stipendije. Veliko nam je  zadovoljstvo što imamo priliku da podržimo mlade talente u njihovom akademskom i profesionalnom razvoju.

Naš program stipendiranja pruža studentima niz pogodnosti, uključujući mesečne stipendije, edukativne sesije o veštinama komunikacije i ličnoj efikasnosti, kao i priliku za sticanje praktičnog iskustva na našim farmama. Ovo je prilika za studente da se osposobe za izazove koje nosi realni radni svet i da unaprede svoje veštine i znanje u oblasti zootehnike.

Nakon završetka programa i sticanja diplome, naša firma će pružiti stipendistima mogućnost zaposlenja na našim farmama. Ovo je deo naše posvećenosti podršci mladim talentima i omogućavanju njihovog profesionalnog napretka.

Tokom svečanog prijema, stipendisti su srdačno dočekani od strane kolega iz sektora ljudskih resursa i stočarstva. Izražena je podrška i spremnost da se pruže svi neophodni resursi za njihov dalji razvoj i uspeh u karijeri. Delta Agrar ostaje posvećen podršci mladih talenata i izgradnji budućih lidera u oblasti poljoprivrede.