Home Trgovina i distribucija Sistemi za navodnjavanje

Sistemi za navodnjavanje

Poseban segment agrodistribucije Delta Agrara čine sistemi za navodnjavanje. Zahvaljujući proizvodima iz našeg portfolija, pružamo najbolja inženjerska i tehnološka rešenja na tržištu.

Posebnost našeg portfolija ogleda se u sledećim činjenicama:

Naša oprema se odlikuje vrhunskim performansama i kvalitetom, što je potvrđeno kako u inostranstvu, tako i u domaćim uslovima.

Kupci ne dobijaju samo preporuke za primenu ili upotrebu, već direktnu podršku i prisustvo tokom eksploatacije sistema.

Primenom visokoproduktivnih mašina i sistema za navodnjavanje, uz preciznu i redukovanu upotrebu mineralnih đubriva i pesticida, doprinosimo smanjenju gaženja zemljišta i zagađenja hemijskim sredstvima. Takođe, smanjujemo potrebu za mašinskim i ljudskim radom, kao i potrošnju energije po jedinici površine, te tako pravimo pozitivne pomake u ekonomskom i ekološkom pogledu.

Naša najsavremenija post-prodajna organizacija garantuje bezbednu i dugoročnu eksploataciju sistema.

Vodeći se navedenim, Delta Agrar kao svoje partnere izabrao je najbolje – kompanije koje se pridržavaju visokih standarda savremene poljoprivredne proizvodnje, a među njima su Rivulis, Valmont, Ocmis i Scova.

RIVULIS – kap po kap navodnjavanje

Sistem za navodnjavanje „kap po kap“ pokazao se izuzetno efikasnim, omogućavajući značajnu uštedu vremena i vode. Istraživanja potvrđuju da dobro postavljen sistem kap po kap omogućava uštedu vode u rasponu od 30% do 50%, pri čemu efikasnost navodnjavanja ostaje na visokom nivou, možda čak i boljem nego kod tradicionalnih metoda korišćenja prskalica.

Kao ekskluzivni zastupnici brenda Rivulis, u našem portfoliju nudimo najnaprednije tehnologije za regulaciju protoka i automatizaciju. Širok asortiman visokokvalitetnih komponenata pruža jedinstvenu mogućnost preciznog upravljanja usevima i postizanja još boljih rezultata.

Potpuna linija proizvoda za navodnjavanje obuhvata sve što je potrebno za optimizaciju poljoprivredne proizvodnje, a to uključuje ventile, rezervoare za đubrivo, creva i cevi, različite dodatke, kao i širok spektar opreme, kao što su kapljači, kapajuće trake, sprejeri, mikro raspršivači i raspršivači.

VALMONT – veštačko kišenje 

Delta Agrar, u saradnji sa kompanijom Valmont, distribuira sisteme za veštačko kišenje, poznate i kao sistemi za orošavanje. Ova tehnika navodnjavanja pruža biljkama imitaciju prirodne kiše, stvarajući optimalne uslove za rast i razvoj. U našem portfoliju nudimo različite vrste sistema za veštačko kišenje, u zavisnosti od potreba različitih kultura.

Mašine sa kružnim kretanjem – Centar Pivoti

Centar Pivoti su jednostavni za upotrebu i garantuju pouzdan rad bez potrebe za dodatnom radnom snagom. Ove mašine omogućavaju efikasno navodnjavanje, simulirajući prirodnu kišu i stvarajući idealne uslove za vaše useve.

Mašine sa linearnim kretanjem – Lineari

Mašine sa linearnim kretanjem, poznate kao lineari, su savršene za navodnjavanje parcela pravougaonog oblika, često prisutnih u Srbiji. Bez obzira na izvor vode – direktno iz kanala ili putem hidranata, ove mašine omogućavaju veoma precizno navodnjavanje. Naša ponuda uključuje i univerzalne linearne mašine koje se mogu kretati kako linearno, tako i kružno (obrtni linear), što  omogućava dodatnu fleksibilnost i uštedu pri investiciji.

OCMIS i SCOVA 

Delta Agrar je odabrani distributer visokokvalitetnih tifona (Ocmis) i agregata (Scova) poznatih italijanskih kompanija koje prodaju najveći broj jedinica u svetu i samim tim imaju uživaju veliki ugled na tržištu. Naša ponuda obuhvata tifone koji se lako prilagođavaju različitim potrebama, sa rasponom proizvoda od najmanjih modela sa prečnikom creva od 40 mm i dužinom od 130 m, pa sve do najvećih modela sa prečnicima od 140 mm i 125 mm, te impresivnim dužinama i do 850 m. 

Kontakt

Srbija

Željko Vučinić

Menadžer za sisteme navodnjavanja

Stevan Mandić

Menadžer za sisteme za navodnjavanje kap po kap

Bosna i Hercegovina

Dragan Švraka

Direktor prodaje za Bosnu i Hercegovinu