Home O Nama Kvalitet

Kvalitet

Naša kompanija ima izuzetno uspešnu tradiciju u proizvodnji hrane.

Zahvaljujući dugogodišnjem sistematskom radu i posvećenosti postizanju i održavanju najviših standarda kvaliteta proizvoda i usluga, Delta Agrar je stekao visok renome i nalazi se među liderima po pitanju kvaliteta i bezbednosti hrane.

U oblasti proizvodnje hrane raspolažemo najsavremenijom opremom i tehnologijom za čuvanje, kalibraciju i pakovanje, što nam omogućava da zadovoljimo i najzahtevnije potrebe naših kupaca. Naši proizvodi se plasiraju na domaćem i inostranim tržištima.

Svi zaposleni u Delta Agraru posvećeni su isporuci kvalitetnih i bezbednih prehrambenih proizvoda na tržište uz poštovanje svih zakonskih propisa.

Ono što nas definitivno izdvaja i predstavlja našu prednost jeste predanost naših zaposlenih, bogato iskustvo i vrhunska tehnologija koja nam omogućava održavanje konstantnog nivoa kvaliteta i bezbednosti hrane.

Kontinuiranim praćenjem tržišta i ponašanja kupaca, sposobni smo konstantno odgovoriti na njihove zahteve i proizvoditi ono što kupci žele. Stalno unapređivanje i primena sistema kvaliteta, bezbednosti hrane i etičkog poslovanja, poštujući zahteve standarda IFS, SMETA, ISCC, GLOBALGAP, ISO 9001 i drugih, omogućava nam garantovanje vrhunskog kvaliteta naših proizvoda.

Kontakt

Kvalitet

Duško Škorić

Menadžer za sistem kvaliteta